Ενημέρωση: έρευνα γνώμης για τη μετάφραση βιβλίων/ εκδόσεων

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους και όσες αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο για να συμμετάσχουν στην έρευνα γνώμης για τη μετάφραση βιβλίων/εκδόσεων, η οποία εστάλη μέσω e-mail την προηγούμενη εβδομάδα. Τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει από τις 53 συνολικά απαντήσεις είναι πολύτιμα, και ήδη αξιοποιήθηκαν στην εκδήλωση του Γαλλικού Τμήματος του ΑΠΘ για τη μετάφραση στο χώρο των εκδόσεων, στην οποία εκπροσωπήθηκε η ΠΕΜ με τον Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Τονίζουμε ότι η έρευνα συνεχίζεται και παραμένει ανοιχτή. Καλούμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους να απαντήσετε.

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το e-mail ή αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, παρακαλούμε ειδοποιήστε μας στο info@pem.gr για να σας αποστείλουμε ξανά την έρευνα.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι εκδηλώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον για τη σύσταση ομάδας εργασίας επί του θέματος. Θα διατηρήσουμε ειδική επαφή στο προσεχές διάστημα με όσες και όσους δήλωσαν διαθέσιμοι για κάτι τέτοιο. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και ενθαρρυντικό ότι έχουμε συναδέλφους στην ΠΕΜ που θέλουν να αναπτυχθεί μεθοδικά αυτός ο τομέας πολιτικής της Ένωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. της ΠΕΜ