Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,

Πολύ θετικά αποτιμούμε την τετράωρη συνάντηση εργασίας με τα μέλη της ΠΕΜ από Αθήνα και Νότια Ελλάδα, η οποία έγινε χθες Κυριακή 13 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Παραβρέθηκαν συνολικά 12 μέλη, οι κυρίες και κύριοι Μαργαρίτα Αντωνίου, Άγγελος Γεωργάκης, Γιολάντα Γεωργίου, Αλεξάνδρα Δημητριάδου, Andreas Krause, Παναγιώτης Κριμπάς, Αντωνία Λαΐου, Χρυσούλα Παναγιωτοπούλου, Μαρία Ρίγλη, Αναστασία Τσαγκαράκη, Πέτια Τσελίκη και Στέλιος Τσουκαλάς. Το κλιμάκιο του Δ.Σ. αποτελούνταν από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τη Γ. Γραμματέα. Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά θα μπορέσουν να παρευρεθούν ακόμη περισσότερα μέλη.

Αρχικά παρουσιάστηκε το ήδη λειτουργικό MyPEM.gr και συζητήθηκε σε βάθος κάθε σχεδόν πτυχή της λειτουργίας του και πιθανοί τρόποι επέκτασης σε όλη την Ελλάδα. Το Δ.Σ. κατέγραψε πολλές και χρήσιμες προτάσεις και θα φροντίσει να υλοποιηθούν, με τη βοήθεια όλων των μελών.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε η αναγκαιότητα για αναθεώρηση του Καταστατικού. Συζητήθηκε η πορεία προς την καταστατική συνέλευση, η οποία θα γίνει αρχές του 2017, και προτάθηκαν πρακτικοί τρόποι για να έρθουν όσο γίνεται περισσότερα μέλη στη συνέλευση. Η συζήτηση ήταν πολύ γόνιμη και έφερε στην επιφάνεια πολλά ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της ΠΕΜ. Με τη βοήθεια του μέλους της ΠΕΜ κ. Παναγιώτη Κριμπά, νομικού και μεταφραστή νομικής ορολογίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας, θα οργανώσουμε πολύ σύντομα τη διαδικασία οργανωμένης διαβούλευσης με ΟΛΑ τα μέλη.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα οργανώσουμε παρόμοιες τοπικές συναντήσεις εργασίας με τα μέλη της Ένωσης. Θα βγει νέα σχετική ανακοίνωση σε λίγες μέρες.

Καλή δύναμη σε όλους και όλες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. της ΠΕΜ