Υποψήφιος της ΠΕΜ για τη FIT Europe 2017-20: John O’Shea

Η Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υποψηφιότητα του μέλους μας, John O’Shea (Τζον Ο Σέι), για το Διοικητικό Συμβούλιο της FIT Europe.
 
Για εμάς η Ευρώπη είναι ενιαία και αδιάσπαστη. Για αυτήν ακριβώς την Ευρώπη, την ήπειρο της γλωσσικής πολυμορφίας και της διαπολιτισμικής κατανόησης, έχουμε όραμα και προτάσεις. Ο John O’Shea είναι ο καταλληλότερος υποψήφιος για να εργαστεί σκληρά στην FIT Europe για την επίτευξή τους.
 
Με καταγωγή από τη Βόρεια Ιρλανδία, Βρετανική και Ιρλανδική υπηκοότητα και βαθιά γνώση του Ευρωπαϊκού Νότου, στον οποίο δραστηριοποιείται ως μεταφραστής από το 1997, ο John ενσαρκώνει αξίες όπως η συνύπαρξη και η αποδοχή της διαφορετικότητας. Οι ακαδημαϊκές γνώσεις του στον τομέα του δικαίου, καθώς και η επιχειρηματική του δράση στον κλάδο μας, θα αποτελέσουν σημαντικά πλεονεκτήματα για την FIT Europe.
 
Σας καλούμε να διαδώσετε και να στηρίξετε την υποψηφιότητα του John. Οι εκλογές θα γίνουν στη Γενική Συνέλευση της FIT Europe στη Βαρκελώνη, στις 10-11 Νοεμβρίου. Η ΠΕΜ θα είναι εκεί.
 
Eπικεφαλής εκστρατείας: Τατιάνα Μιχαλά (Μέλος ΠΕΜ)